Search found 5 matches

by Padbangers
Tue Nov 03, 2015 7:41 pm
Forum: Little Phatty & Slim Phatty Forum
Topic: using Sub Phatty Editor plugin in Ableton Live
Replies: 12
Views: 14802

Re: using Sub Phatty Editor plugin in Ableton Live

I think there's a bug in Live 9.5 ... whenever I try to save the setup as an .adg file the midi cc mapping gets deleted. I already reported this.
by Padbangers
Tue Nov 03, 2015 3:23 pm
Forum: Subsequent 37 & Subsequent 25
Topic: Brand new Sub 37, notes won't stop playing
Replies: 4
Views: 764

Re: Brand new Sub 37, notes won't stop playing

Hey I just reported this, too. But on my Sub 37 this only happens when you're outside of the default octave (octave up or down is activated). Can you confirm that?
by Padbangers
Sun Nov 16, 2014 5:42 pm
Forum: Subsequent 37 & Subsequent 25
Topic: Moog Sub 37 fw update 1.0.6 failed
Replies: 45
Views: 4798

Re: Moog Sub 37 fw update 1.0.6 failed

I'm on Yosemite and the update fails all the time. Now all lights are lid up and the display stays white. No matter with what tool, what speed or what usb port I'm using. I can't get it to accept even the first file. Sometimes the red midi light blinks while sending but it doesn't change anything. I...
by Padbangers
Wed Oct 29, 2014 7:09 am
Forum: Subsequent 37 & Subsequent 25
Topic: Sub 37 - Either muted or full volume when I switch it on
Replies: 0
Views: 441

Sub 37 - Either muted or full volume when I switch it on

Here's a video showing the problem.
Please let me know if I'm missing something or if there's a way to fix it.

https://www.youtube.com/watch?v=ISHYXJ6gJLU
by Padbangers
Thu Oct 23, 2014 4:44 am
Forum: Subsequent 37 & Subsequent 25
Topic: Sub 37 - Not every button and knob sending midi!?
Replies: 1
Views: 518

Sub 37 - Not every button and knob sending midi!?

Hi guys, I finally got my Sub 37 and it's really beautiful but I'm dissapointed at the same time. I tried to map it to Monark and realized not every button and knob sends midi. Why were it developed so inconsequent? LFO 2 sends midi, LFO 1 not... what the hell? OSC Volume sends midi, OSC on/off not,...