Search found 6 matches

by Freeks
Wed May 04, 2016 6:55 am
Forum: Moog Music General Topics Forum
Topic: The Source OSC2 Triangle wave missing
Replies: 3
Views: 824

Re: The Source OSC2 Triangle wave missing

I have the circuit diagram, but no oscilloscope. How do i know is the problem in the membrane that sends wrong command or in the circruitry?
by Freeks
Wed May 04, 2016 4:06 am
Forum: Moog Music General Topics Forum
Topic: The Source OSC2 Triangle wave missing
Replies: 3
Views: 824

The Source OSC2 Triangle wave missing

Hello, I got my Moog The Source membrane changed to new one while ago. That fixed all the problems i had with The Source. Now i noticed that i can't get triangle wave for OSC2. If i select Triangle i get Saw dew db's louder than the normal Saw wave. No idea where to start to troubleshoot this. Any i...
by Freeks
Mon Mar 12, 2012 4:28 pm
Forum: Moog Apps
Topic: Best MIDI Sequencer to use with Animoog?
Replies: 16
Views: 13657

Re: Best MIDI Sequencer to use with Animoog?

muksys wrote:
Freeks wrote:I hadn't tried using Phaedra with Animoog before, but I thought I'd give it a go. Its real easy


Thanx!

I think my mistake was the BG audio button.
by Freeks
Thu Mar 08, 2012 2:47 pm
Forum: Moog Apps
Topic: Best MIDI Sequencer to use with Animoog?
Replies: 16
Views: 13657

Re: Best MIDI Sequencer to use with Animoog?

How to get Phaedra to work with Animoog?
I have tried many times to get them to work together but it never works. No matter what program i start first.

Any instructions?
by Freeks
Thu Mar 08, 2012 2:24 pm
Forum: Moog Music General Topics Forum
Topic: Moog Source Problem - Any help appreciated!
Replies: 20
Views: 5416

Re: Moog Source Problem - Any help appreciated!

Where to get new parts for Source?
I live in Finland and here is not too many shops that sell rare electric parts so i need some online shop for replacement parts.
by Freeks
Wed Mar 07, 2012 5:57 am
Forum: Moog Music General Topics Forum
Topic: Moog Source Problem - Any help appreciated!
Replies: 20
Views: 5416

Re: Moog Source Problem - Any help appreciated!

I'm having similar problems. Before my Source worked fine for hour or so and the control panel went unresponsive. The "Orange" part with presets etc still worked normally. I would need to shut it down for hour or so to get it working again so it's probably heating problem. Now it got worse...