Moog Music Forum

Share Ideas and Pass the word

104M Input/Drive Question/Problem

Plug in here for info tips and strategies for your Moogerfooger Analog Effects. Connect more than one for plenty of fun!

104M Input/Drive Question/Problem

Postby Amplitude » Sun Nov 11, 2018 12:25 am

Hello!
Got a 104m and plugged into my humbucker guitar.
The drive knob is never really green - even set at 8 o’clock- always more orange than green.
At 12,o’clock it’s red. Is this normal? What can I do?
Thanks!
Amplitude
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 11, 2018 12:20 am

Re: 104M Input/Drive Question/Problem

Postby ShaneP » Mon Mar 25, 2019 12:17 pm

Amplitude wrote:Hello!
Got a 104m and plugged into my humbucker guitar.
The drive knob is never really green - even set at 8 o’clock- always more orange than green.
At 12,o’clock it’s red. Is this normal? What can I do?
Thanks!

Have the same questiom. Cant get a yes no answer anywhere. Help is highly appreciated.


Thanks in advance.
Regards,
Shane
ShaneP
 
Posts: 3
Joined: Tue Sep 04, 2018 10:55 am

Re: 104M Input/Drive Question/Problem

Postby grenert » Sun Apr 21, 2019 6:50 pm

Well, this is probably too late to help the previous posters, but I happened to notice something in the updates for the MF-104M firmware upgrade v1.1.3 that may be related to these problems. It says in the "What's new" section:
Improved range of LEVEL control.
Level LED range adjusted to fix always on situations.

So maybe a firmware upgrade is needed for these pedals.
Hope it helps somebody!
Moog stuff: Slim Phatty, Minitaur, Mother-32, Werkstatt x2, MF-103, MF-104M, MF-108M
Running Moog software on Win7 64-bit
Dreams of a Voyager XL some day...
grenert
 
Posts: 83
Joined: Thu Jun 19, 2014 4:10 pm


Return to Moogerfooger Forum

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] and 2 guests