static on some presets

Polyphonic Analog Synthesizer
Post Reply
philiodude
Posts: 2
Joined: Sat Jul 04, 2020 6:09 pm

static on some presets

Post by philiodude » Sat Jul 04, 2020 6:15 pm

this is the first time this has happened...on some presets there is an incredible amount of crackling, static, and noise where there wasn't before...it happens on some factory presets, as well as the newer ones added...nothing has changed on the moog one...hasn't been moved, no power surges, etc...again, I turned on the moog one and very loud almost like interference occurs on some but not all presets...any ideas?

thanks!

philiodude
Posts: 2
Joined: Sat Jul 04, 2020 6:09 pm

Re: static on some presets

Post by philiodude » Mon Jul 06, 2020 3:03 pm

I found out that it's the master effects button...when I turn it off the static goes away...doesn't really help though...

jdkJake
Posts: 16
Joined: Sat Oct 06, 2018 12:31 pm
Location: Seminole, FL

Re: static on some presets

Post by jdkJake » Wed Jul 08, 2020 9:03 pm

philiodude wrote: Mon Jul 06, 2020 3:03 pm I found out that it's the master effects button...when I turn it off the static goes away...doesn't really help though...
Have you tried a power cycle?
—jk—

User avatar
noisebit
Posts: 53
Joined: Mon Apr 29, 2019 10:45 am
Location: West Germany
Contact:

Re: static on some presets

Post by noisebit » Thu Jul 09, 2020 4:07 am

Hi,

look at this issues:

viewtopic.php?f=22&t=32884

Regards.
Moog One 16v - nonlinear labs C15 - Waldorf Iridium - Sequential Prophet XL - Access Virus TI2 - Behringer DeepMind 6 - Behringer VC 340 - Kurzweil PC3K7 - Propellerhead Reason - NI Kontakt Ultimate - Logic X - iMac7

Post Reply