Moog Music Forum

Share Ideas and Pass the word

Possible Voice Assign Bug in 1.0.2 (Fixed!)

Polyphonic Analog Synthesizer

Possible Voice Assign Bug in 1.0.2 (Fixed!)

Postby AlakaLazlo » Thu Nov 15, 2018 9:10 pm

Today, I updated to 1.0.2. I noticed that every 16th note didn't play. Tried a stacked patch. Every 8 notes was missing 1/2 its voices.
Rolled back to 1.0.1. Voice assigns all 16 voices.
I sent Moog tech support an e-mail. Anyone else have this issue?
Last edited by AlakaLazlo on Fri Nov 16, 2018 5:22 pm, edited 1 time in total.
User avatar
AlakaLazlo
 
Posts: 30
Joined: Mon May 04, 2009 7:18 pm
Location: Los Angeles, CA

Re: Possible Voice Assign Bug in 1.0.2

Postby conradk » Fri Nov 16, 2018 1:15 am

Am wondering if you watched the 1.0.2 release video, there was some discussion of a few fixes in that area and also a note about some presets needing adjustment after the update. Thanks for reporting it and also the tip about reverting back to a prior release version.
conradk
 
Posts: 14
Joined: Fri Aug 10, 2012 5:39 pm

Re: Possible Voice Assign Bug in 1.0.2

Postby AlakaLazlo » Fri Nov 16, 2018 5:21 pm

I chatted w/ Adam at Moog earlier today. They suggested I reinstall 1.0.2 which I did. Oddly, it hung up after power-cycling. I let it run for quite a while, but it stayed in display more. So I power cycled again and it came back up in 1.0.2 and everything now works properly. No idea what happened before, but all good now!
BTW, today's livestream with King was epic! :D :D :D
User avatar
AlakaLazlo
 
Posts: 30
Joined: Mon May 04, 2009 7:18 pm
Location: Los Angeles, CA


Return to Moog One

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests