Sub 37 editor

Everything Sub.
Post Reply
Thomas23
Posts: 4
Joined: Wed Jun 20, 2012 12:44 pm

Sub 37 editor

Post by Thomas23 » Tue Jan 16, 2018 12:09 pm

Hi,
I have plugged my sub 37 into my macbook and the presets listed in the Hardware presets are different to what is on my Sub 37. The Sub 37 has the correct presets on it and the hardware is all wrong and in the wrong order. I know that I should just be able to press "get' and download all the presets as they are on my sub 37 , but this is not working. Any ideas what i am doing wrong?

Thomas23
Posts: 4
Joined: Wed Jun 20, 2012 12:44 pm

Re: Sub 37 editor

Post by Thomas23 » Wed Jan 17, 2018 3:29 pm

Now it just crashes every time I try to open it. Also it crashed Abelton when I try to open it in Abelton arrange. I am Getting frustrated. Anyone got any ideas?
:(

Thomas23
Posts: 4
Joined: Wed Jun 20, 2012 12:44 pm

Re: Sub 37 editor

Post by Thomas23 » Wed Jan 17, 2018 3:31 pm

Also I want to find my USER sounds and save them in a folder somewhwere so that If I have to reinstall the whole thing plus the firmware I will still be able to add in my USER sounds that I have saved for live.

paulyc
Posts: 10
Joined: Wed Sep 06, 2017 9:17 pm

Re: Sub 37 editor

Post by paulyc » Wed Jan 24, 2018 12:09 am

Are you plugging your USB directly into your computer or through a hub? I had editor issues until I plugged in directly. I believe that is recommended.

Circuit3
Posts: 4
Joined: Sat Mar 11, 2017 11:06 am

Re: Sub 37 editor

Post by Circuit3 » Mon Feb 05, 2018 7:50 pm

Thomas23 wrote:Hi,
I have plugged my sub 37 into my macbook and the presets listed in the Hardware presets are different to what is on my Sub 37. The Sub 37 has the correct presets on it and the hardware is all wrong and in the wrong order. I know that I should just be able to press "get' and download all the presets as they are on my sub 37 , but this is not working. Any ideas what i am doing wrong?
I’m having the same problem. Are you on Mac OS High Sierra?

jupiter
Posts: 36
Joined: Sun Oct 10, 2010 9:43 pm

Re: Sub 37 editor

Post by jupiter » Sat Mar 03, 2018 8:06 pm

Preset sync issue is solved in the new version moog support has just posted:

viewtopic.php?f=21&t=28925#p167538
Last edited by jupiter on Mon Mar 05, 2018 3:46 pm, edited 1 time in total.

User avatar
papawise
Posts: 30
Joined: Wed Dec 17, 2014 12:04 am

Re: Sub 37 editor

Post by papawise » Mon Mar 05, 2018 2:00 am

jupiter wrote:This is solved in the new version moog support has just posted:

viewtopic.php?f=21&t=28925#p167538
No, isn't solved.
The people is still experimenting issues with this editor and the minitaur one as well.
Moog Sub 37, Moog Minitaur V2, Moog Voyager RME, Eowave Magma, Eowave Domino, Dave Smith Mopho X4, Cyclone 303 Bassbot, MFB Tanzbar, Roland SH-101

Post Reply