Can't save user settings to editor

Everything Sub.
Post Reply
paulyc
Posts: 9
Joined: Wed Sep 06, 2017 9:17 pm

Can't save user settings to editor

Post by paulyc » Wed Sep 06, 2017 9:30 pm

I was simply trying to save user settings to the editor but that screen always says hardware disconnected and I cannot 'get' or apparently export to my editor. The hardware disconnected message will disappear for a moment when I click on trying to get a hardware preset. When I try exporting I create a file name to be saved but it does not show up on my computer as if that file is not being created.

Yet, when I am on the editor page I can tweak knobs on the editor and the synth responds. So hardware is not completely disconnected as it sees my actions. What am I doing wrong? The preset editor works fine and I have a few early user presets which show up but that was a while ago and now no such luck updating my user presets on banks above 09. I cannot find a similar situation searching the forum or the web.

umami
Posts: 23
Joined: Mon Nov 30, 2009 4:54 pm

Re: Can't save user settings to editor

Post by umami » Thu Sep 14, 2017 2:51 pm

Same problem here with the Subsequent 37 CV and Librarian ver 1.0.0. I also have a Sub 37 TE and it works as expected on with the same editor.

Filing a support ticket--will let you know what I find out.

SlowLFOtoPitch
Posts: 30
Joined: Wed Feb 01, 2017 10:46 am

Re: Can't save user settings to editor

Post by SlowLFOtoPitch » Fri Sep 15, 2017 12:01 pm

Hello folks,

This is a known bug in the Subsequent 37 CV firmware and there is a patch coming ASAP. Please keep your eyes peeled on your email, an official announcement will be made shortly.
TAYLOR MOTT
SERVICE DEPARTMENT MANAGER
MOOG MUSIC INC.

P: (828) 251.0090 ext. (217)
Fax: (828) 254.6233

paulyc
Posts: 9
Joined: Wed Sep 06, 2017 9:17 pm

Re: Can't save user settings to editor

Post by paulyc » Fri Oct 13, 2017 7:39 pm

Thanks.

galvera
Posts: 2
Joined: Sat Apr 19, 2014 3:26 pm

Re: Can't save user settings to editor

Post by galvera » Fri Nov 03, 2017 1:33 am

was this solved? I'm having the same "hardware disconnected" msg from my Subsequent 37 CV when trying to connect to Librarian.

Mikenett
Posts: 12
Joined: Tue Jun 27, 2017 4:17 pm

Re: Can't save user settings to editor

Post by Mikenett » Sat Nov 04, 2017 6:07 am

galvera wrote:was this solved? I'm having the same "hardware disconnected" msg from my Subsequent 37 CV when trying to connect to Librarian.


You should of got an email with a firmware update yesterday ?

paulyc
Posts: 9
Joined: Wed Sep 06, 2017 9:17 pm

Re: Can't save user settings to editor

Post by paulyc » Wed Nov 22, 2017 12:49 pm

Resolved. I had my USB plugged into a hub into my Mac rather than directly into the computer which I overlooked as the recommended method for accessing the editor.

Cross posted to this other thread:

https://forum.moogmusic.com/viewtopic.p ... 05#p166305

Post Reply