Signature Edition, maybe shouldn't have updated to 3.5?

Tips and techniques for Minimoog Analog Synthesizers
Post Reply
mmazurek
Posts: 8
Joined: Thu Dec 03, 2015 12:36 pm

Signature Edition, maybe shouldn't have updated to 3.5?

Post by mmazurek » Thu Dec 03, 2015 12:42 pm

Hey Guys,

Haven't updated my Signature Edition Voyager since original purchase (bought new when they came out).

Tried to follow instructions, but I didn't get the prompts outlined in the instructions. (which bank when)

I seemed to have made it through, but now my touch pad isn't functioning.
(checked local control setting to see it 'on' with everything else)

Should I have not upgraded?

Is there a way to get the old software?


Mark

User avatar
RL
Posts: 736
Joined: Wed May 19, 2004 4:17 am
Location: out in the fields

Re: Signature Edition, maybe shouldn't have updated to 3.5?

Post by RL » Fri Dec 04, 2015 5:00 am

Hi Mark,
check the software version in the MASTER menu.
Maybe you updated the RME version instead the regular Voyager version.

Rudi

mmazurek
Posts: 8
Joined: Thu Dec 03, 2015 12:36 pm

Re: Signature Edition, maybe shouldn't have updated to 3.5?

Post by mmazurek » Fri Dec 04, 2015 11:23 am

I checked. It all seems correct.
I even tried the 3.6 version, which is now what's on there.

System Version 3.6
Release 6/13/2015
Boot Version 3.6
www.moogmusic.com

That's what the screen shows in Master Menu - Software Version

Touch Screen still has no response.

User avatar
RL
Posts: 736
Joined: Wed May 19, 2004 4:17 am
Location: out in the fields

Re: Signature Edition, maybe shouldn't have updated to 3.5?

Post by RL » Sat Dec 05, 2015 6:22 am

Hi Mark,
on my Windows computer MIDIOX is running and I can see controller values when I'm touching the surface.
Do you have a MIDI monitor on your computer where you can see MIDI activities?

Rudi

mmazurek
Posts: 8
Joined: Thu Dec 03, 2015 12:36 pm

Re: Signature Edition, maybe shouldn't have updated to 3.5?

Post by mmazurek » Sat Dec 05, 2015 2:15 pm

Installed a basic midi monitor and nothing from touch screen is showing up.

Keys, knobs, wheels, etc... all show midi data.

Touch Screen seems dead.


I've been emailing Nate back & forth in Asheville as well.

I'm back on v3.5, verified software is loaded properly.
Did a factory reset.
Even opened it up to check for a potential ribbon cable out of place (all seems fine).

The unit has remained in my control room for years without being moved.

User avatar
oyarsa
Posts: 9
Joined: Fri Nov 13, 2015 8:23 pm

Re: Signature Edition, maybe shouldn't have updated to 3.5?

Post by oyarsa » Sat Dec 05, 2015 5:27 pm

Version 3.6? I thought 3.5 was the current version.

User avatar
MC
Posts: 2893
Joined: Tue Aug 12, 2003 2:20 pm
Location: Secluded Tranquil Country

Re: Signature Edition, maybe shouldn't have updated to 3.5?

Post by MC » Sat Dec 05, 2015 10:52 pm

oyarsa wrote:Version 3.6? I thought 3.5 was the current version.
So did I...
Gear list: '04 Saturn Ion, John Deere X300 tractor, ganged set of seven reel mowers for 3 acres of lawn, herd of sheep for backup lawn mowers, two tiger cats for mouse population control Oh you meant MUSIC gear Oops I hit the 255 character limi

Post Reply