Matriarch "Glide Bug"

Mother-32, DFAM, Subharmonicon, Grandmother, Matriarch
Post Reply
mrgnbrnl
Posts: 3
Joined: Mon Oct 12, 2020 12:18 pm

Matriarch "Glide Bug"

Post by mrgnbrnl » Mon Oct 12, 2020 12:54 pm

Hi,

The issue is quite simple to reproduce : With a single triangle wave, just play low C0 then C4 and it's quite evident there is a "weird glide twanky" noise artefact. I'm not the only one having this issue, you can find some people complaining about that on Gearslutz. I asked Moog, they tell me to recalibrate the machine and of course it did nothing. Now they are silent they didn't answer. So do you experience this as well ? And could it be fixed ?

Thanks.

User avatar
MrBlue
Posts: 36
Joined: Mon Dec 23, 2019 3:54 pm
Location: Burgundy France
Contact:

Re: Matriarch "Glide Bug"

Post by MrBlue » Tue Oct 13, 2020 2:18 pm

Nothing like that on mine...
La musique c'est de l'émotion en suspension dans l'espace et le temps - un ami d'Albert !
illustrasons

mrgnbrnl
Posts: 3
Joined: Mon Oct 12, 2020 12:18 pm

Re: Matriarch "Glide Bug"

Post by mrgnbrnl » Thu Oct 15, 2020 4:03 am

I finally get contacted by moog support, they send me firmware 1.2.2 beta. But the issue is still here. I’ll try to send an audio file because it’s quite hard to notice it at first but I don’t think it’s a normal behavior. That’s not a big deal but some people seems to have it and others don’t...

mrgnbrnl
Posts: 3
Joined: Mon Oct 12, 2020 12:18 pm

Re: Matriarch "Glide Bug"

Post by mrgnbrnl » Thu Oct 15, 2020 4:32 am

https://www.gearslutz.com/board/electro ... st14645151

Check the post from user tricera he describe it very well and there is a sound exemple attached.

Post Reply