how do you reset a pattern?

Tabletop Semi-Modular Analog Synthesizers
Post Reply
mattymel
Posts: 51
Joined: Fri Mar 25, 2016 6:21 pm

how do you reset a pattern?

Post by mattymel » Mon Mar 04, 2019 11:04 pm

i think i have somehow saved a pattern to be missing some beats and when i just try to record over it, the pattern is still stuck in there. I'm a bit rusty and forget how to fix this. any help?

how do you erase patterns?

mattymel
Posts: 51
Joined: Fri Mar 25, 2016 6:21 pm

Re: how do you reset a pattern?

Post by mattymel » Mon Mar 04, 2019 11:09 pm

...as in if i want to erase everything on the M32? what should i do?

User avatar
bichuelo
Posts: 787
Joined: Fri Jan 22, 2010 5:25 pm
Location: Bogotá, Colombia
Contact:

Re: how do you reset a pattern?

Post by bichuelo » Tue Mar 05, 2019 8:48 pm

Initializing a pattern on p.27 of the manual: (Shift)+Reset+Pattern

My guess is you have to erase one pattern at a time in order to have them all blank, unless there is a sysex file which can do that
http://audiotecna.info
T-III, Voyager, VX-351, Slim Phatty, Model D, Sub Phatty, Subsequent 37, Minitaur, all moogerfoogers and minifoogers, EW+, Theremini, Model 15, Filtatron, Animoog, Model D App, iOS 11 Mother-32, DFAM, Werkstatt, Win7, High Sierra

Post Reply