Moog Music Forum

Share Ideas and Pass the word

Syncing DFAM to Logic Pro

Tabletop Semi-Modular Analog Synthesizers

Syncing DFAM to Logic Pro

Postby stephei » Sun Feb 10, 2019 3:37 pm

Hi All,
I've just bought a DFAM, this is my first experience of semi-modular kit and I am completely mystified as to how I can get it to play in time with Logic Pro. Can anyone offer any advice on the best way to achieve this?
Thanks
stephei
 
Posts: 1
Joined: Thu Sep 01, 2016 1:34 pm

Re: Syncing DFAM to Logic Pro

Postby mattymel » Tue Mar 05, 2019 5:44 pm

Probably looking at getting a Mother 32 and syncing that to a MiDi clock.
mattymel
 
Posts: 51
Joined: Fri Mar 25, 2016 6:21 pm

Re: Syncing DFAM to Logic Pro

Postby redlester » Wed Mar 06, 2019 5:08 am

This is the method I have used to sync with Ableton Live, and I can't see why similar shouldn't work with Logic. In fact I also have Logic as well, so will try myself at some point in the near future.

All it requires is a spare line output on your audio interface, and make sure the cable you connect into Adv/Clock has mono connectors.

https://youtu.be/1k2OcHunKhs
redlester
 
Posts: 8
Joined: Sat Mar 03, 2018 1:35 pm


Return to Grandmother, Mother-32 & DFAM

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest