Moog Music Forum

Share Ideas and Pass the word

bummed out, brand new MF Delay doesn't work.

Welcome to the world of Minifooger Analog Effects

bummed out, brand new MF Delay doesn't work.

Postby josh_b » Wed Jun 15, 2016 11:02 pm

Just got my minifooger MF-Delay and it doesn't light up when I pop in a battery. It will pass audio through but none of the functionality makes any difference to the sound. Is it possible I'm doing something wrong here? I used the 9 volt battery that came with the unit and another brand new duracell from the store, but neither one light up the center diode. Anyone else have this problem?
josh_b
 
Posts: 1
Joined: Wed Jun 15, 2016 10:57 pm

Re: bummed out, brand new MF Delay doesn't work.

Postby paramnesia » Thu Jun 16, 2016 9:26 am

the jacks are auto sensing and only power on when a cable is plugged in
Sub37TE V1.2 / 4 X CP-251, 3 x MF-104M, MF-102, MF-107, MF-108M, 4 x Mother32 + 5 x 104HP Eurorack, Windows 7 - 64 Bit | Ableton Live 9.5 + MaxMSP https://www.modulargrid.net/e/racks/view/458782
User avatar
paramnesia
 
Posts: 126
Joined: Tue Mar 03, 2015 11:35 am
Location: Asheville, NC

Re: bummed out, brand new MF Delay doesn't work.

Postby hellomikmik » Sat Jun 18, 2016 4:26 pm

Have you pushed the silver switch to turn it on?
Minitaur / DSI Mopho KB SE / 2xMF Delay / CP-251 / Roland SBX-1 / Pigtronix Dual Expression Pedal
hellomikmik
 
Posts: 4
Joined: Sun Mar 20, 2016 6:16 pm


Return to Minifooger Forum

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest