Page 1 of 1

Change preset with bank/programm change

Posted: Wed Jan 06, 2016 11:02 am
by hrestov
Is there the possibility to change preset throught program change? I use iPad as an expander for My keyboard for live use. I bought animoog, great Synth, but I never use it with My set-up because I cant change its preset automatically from My master.
It s a simply request that Can totally change My use with Athis app

Re: Change preset with bank/programm change

Posted: Thu Jan 14, 2016 8:21 pm
by gbevin
Hi,

We just released an update that has MIDI program change support.

Re: Change preset with bank/programm change

Posted: Sat Jan 16, 2016 2:50 pm
by SZak
That's awesome, Geert. Thanks for your continued support of Animoog. 8)

Re: Change preset with bank/programm change

Posted: Sun Jan 17, 2016 10:19 am
by jkspost
Hi,

We just released an update that has MIDI program change support.


Awesome.
What about Bank Change? - I can't get it to work.

Is there any reason why Mod Amount's and Source/Control/Destination cannot be CC mapped?

Re: Change preset with bank/programm change

Posted: Tue Jan 19, 2016 3:14 am
by hrestov
I Can't make this feature work.. It s there any particolar setting? I just send a program change bit nothing change.
Very great news however!

Re: Change preset with bank/programm change

Posted: Wed Jan 20, 2016 3:29 am
by hrestov
I've tried now and it works. It works only on CH 1

Re: Change preset with bank/programm change

Posted: Fri Jan 29, 2016 7:15 am
by gbevin
We've posted an update to the app store that makes program change work on all channels, once Apple approves it, it will be available.

Take care,

Geert

Re: Change preset with bank/programm change

Posted: Mon Feb 01, 2016 9:53 am
by hrestov
Great!

Re: Change preset with bank/programm change

Posted: Sat Jul 08, 2017 12:15 pm
by agnathra
Hi, is there any way to disable this preset change? Just updated animoog after a long time and i use these codes to control another app runnung at the same time.

Re: Change preset with bank/programm change

Posted: Wed Mar 06, 2019 9:20 pm
by bichuelo
Which apps are able to send Program Change?

Re: Change preset with bank/programm change

Posted: Wed Aug 28, 2019 7:18 am
by orlahirish
agnathra wrote:
Sat Jul 08, 2017 12:15 pm
Hi, is there any way to disable this preset change? Just updated animoog after a long time and i use these codes to control another app runnung at the same time.
What do you mean? I guess it's possible to install earlier versions if smth isn't working with the last update.