Moog Music Forum

Share Ideas and Pass the word

Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Share Model D, Model 15, Animoog and Filtatron tips and tricks. Unleash your creations on the world.

Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby Kenzoid » Wed Jan 23, 2013 7:02 pm

Just updated to ios 6.01 . Now Animoog will not wakeup in Audiobus. Most other apps seem to work properly. Anyone having this problem with IOS 6.01?
Kenzoid
 
Posts: 16
Joined: Mon Jul 02, 2012 11:26 pm

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby Airlock » Wed Jan 23, 2013 8:55 pm

Try uninstalling Animoog and then reinstall if you haven't already.
Airlock
 
Posts: 40
Joined: Sun Dec 14, 2008 2:39 pm
Location: Harleysville, Pa. USA

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby Kenzoid » Wed Jan 23, 2013 10:04 pm

When the problem first occurred, I deleted both Audiobus and animoog, re installed both, had same problem. After reading your reply, I again deleted Animoog, re-installed it, and for some strange reason, this time it is working. Thanks for your post Airlock, I probably wouldn't of tried it a second time with out your post.
Kenzoid
 
Posts: 16
Joined: Mon Jul 02, 2012 11:26 pm

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby jomazz » Thu Jan 24, 2013 1:08 am

I'm having the same problem after upgrading to 6.01-not only will Animoog not work but Audiobus in general is really buggy now. Random crashes with different apps and Audiobus not launching apps properly.I assume I will lose my custom presets if I delete and re-install Animoog. Could someone tell me the correct procedure for saving presets before I take this drastic step? Thanks
jomazz
 
Posts: 9
Joined: Tue Dec 27, 2011 10:57 pm

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby Stuka » Thu Jan 24, 2013 10:49 am

jomazz wrote:I'm having the same problem after upgrading to 6.01-not only will Animoog not work but Audiobus in general is really buggy now. Random crashes with different apps and Audiobus not launching apps properly.I assume I will lose my custom presets if I delete and re-install Animoog. Could someone tell me the correct procedure for saving presets before I take this drastic step? Thanks


I used the program "iFunBox" to organize and backup all my Animoog categories to my PC.
Works great, and it's free!

viewtopic.php?f=13&t=16252
Little Phatty Solar CV, Minitaur, Slim Phatty (x2), MF-101, MF-102, MF-103, MF-104M, MF-105M, MF-108M, CP-251 (x2), Animoog app, Filtatron app, Model D app, Model 15 app...and some 5U modular and Doepfer stuff...
User avatar
Stuka
 
Posts: 469
Joined: Fri Oct 12, 2012 10:13 am
Location: Knoxville, TN

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby Kenzoid » Thu Jan 24, 2013 3:05 pm

Having problems again with Animoog 2.0 and IOS 6.01. It will not work with Audiobus.
Kenzoid
 
Posts: 16
Joined: Mon Jul 02, 2012 11:26 pm

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby Stuka » Thu Jan 24, 2013 5:08 pm

Did you completely power down then restart your iPad after installing the Animoog and/or Audiobus updates?

Can make a difference sometimes...
Little Phatty Solar CV, Minitaur, Slim Phatty (x2), MF-101, MF-102, MF-103, MF-104M, MF-105M, MF-108M, CP-251 (x2), Animoog app, Filtatron app, Model D app, Model 15 app...and some 5U modular and Doepfer stuff...
User avatar
Stuka
 
Posts: 469
Joined: Fri Oct 12, 2012 10:13 am
Location: Knoxville, TN

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby Kenzoid » Fri Jan 25, 2013 5:22 am

Deleted Animoog, powered down, re-installed Animoog, powered down, now working with Audiobus again.
Thanks all for your help.

Running step polyarp in to Genome, Genome controlling Baseline,DM1,Animoog(all 3 running in Audiobus, and Multitrack Daw in Audiobus also). All working excellent.
Kenzoid
 
Posts: 16
Joined: Mon Jul 02, 2012 11:26 pm

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby jomazz » Fri Jan 25, 2013 12:15 pm

Yeah,deleted and reinstalled Animoog and its working again with AB on 6.01! I used StepPolyArp to record Animoog into Meteor and so far it's working great! Thanks to all for the help! I got ifunbox too and It's great!
jomazz
 
Posts: 9
Joined: Tue Dec 27, 2011 10:57 pm

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby Stuka » Fri Jan 25, 2013 7:52 pm

Cool - glad you guys are back up and running!
Animoog + Audiobus definitely makes for some cool possibilities!

Standing by for Filtatron... :wink:
Little Phatty Solar CV, Minitaur, Slim Phatty (x2), MF-101, MF-102, MF-103, MF-104M, MF-105M, MF-108M, CP-251 (x2), Animoog app, Filtatron app, Model D app, Model 15 app...and some 5U modular and Doepfer stuff...
User avatar
Stuka
 
Posts: 469
Joined: Fri Oct 12, 2012 10:13 am
Location: Knoxville, TN

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby jomazz » Sun Jan 27, 2013 2:42 pm

Spoke to soon-Animoog worked for a day and then just stopped working with Audiobus and Meteor.So I re-installed Animoog again and it came up in AB but then the Audiobus buttons just disappear from the app.
Kenzoid have you had any more problems? I don't know if its a 6.01 problem or Animoog w/meteor w/ Audiobus but I will keep trying. any more help/advice would be greatly appreciated.
jomazz
 
Posts: 9
Joined: Tue Dec 27, 2011 10:57 pm

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby jomazz » Sun Feb 03, 2013 4:43 pm

Update-- Happy to say that after upgrading from IOS 6.01 to 6.1 and upgrading Audiobus everything is running great so far! I just got cubasis and so far it rocks with Animoog on my Ipad3 and on my Mini. Controlling Animoog from StepPolyArp and Arpeggionome just opens up endless possibilities !
jomazz
 
Posts: 9
Joined: Tue Dec 27, 2011 10:57 pm

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby Kenzoid » Mon Feb 25, 2013 3:53 pm

Jomazz, I am glad it is working for you but I am once again having animoog not work with Audiobus and 6.1.
Like you, it worked for a few times and then stopped. Dont know what to do at this point. Any input would be helpful.
Kenzoid
 
Posts: 16
Joined: Mon Jul 02, 2012 11:26 pm

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby Kenzoid » Mon Feb 25, 2013 4:09 pm

In desperation, i just installed ios 6.1.2, the shutdown ipad 3 4th gen and no luck getting animoog and audiobus to work again. Any suggestions would be appreciated.
Kenzoid
 
Posts: 16
Joined: Mon Jul 02, 2012 11:26 pm

Re: Animoog problem in Audiobus on Ipad 3,4thgenIOS 6.01

Postby Kenzoid » Mon Feb 25, 2013 4:48 pm

Looks like for now, after shutting off my ipad for a few minutes, all problems seem to be solved and working again. I just loaded animoog,sunrizer ipad synth and sunrizer iphone synth into the audiobus input slots, loaded multitrack daw into output slot, then started steppolyarc and genome and all is functioning fine for now on ipad 34gen and ios6.1.2. Like I said, it is working for now, but I have this happen before where it works fowma while and then stops.
Kenzoid
 
Posts: 16
Joined: Mon Jul 02, 2012 11:26 pm

Next

Return to Moog Apps

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest