Hey, can anyone test this new MP201 firmware?

This is the place to share tips, tricks and questions about Moog's controller products; the MP-201 Multi-Pedal and the EP-2. There are a world of applications for these expression enhancers. Explore...
User avatar
mayidunk
Posts: 639
Joined: Sun Oct 26, 2008 3:28 am

Re: Hey, can anyone test this new MP201 firmware?

Post by mayidunk » Sun Nov 06, 2011 12:06 am

spin wrote:I ve tried to update with 349 but there is something strange..many characters in the display can't be read. I ve tried 3 times reverting firmware but nothing.
Someone had this issue?

I just did the upgrade to build 349, and it worked fine.

Perhaps you inadvertently overlooked doing the factory restore? (From the readme file: To do a Factory Restore, press EDIT+ENTER on the MP201 and select Factory Restore from the Utilities menu.)

Good luck!

spin
Posts: 198
Joined: Fri Jun 11, 2010 11:52 am

Re: Hey, can anyone test this new MP201 firmware?

Post by spin » Sun Nov 06, 2011 5:19 am

yes i completely forgot to do factory restore. Now all is ok.
Thank you very much! :D

User avatar
mayidunk
Posts: 639
Joined: Sun Oct 26, 2008 3:28 am

Re: Hey, can anyone test this new MP201 firmware?

Post by mayidunk » Mon Nov 07, 2011 2:23 am

Anytime. :mrgreen:

Thelo
Posts: 2
Joined: Fri Oct 27, 2017 1:50 pm

Re: Hey, can anyone test this new MP201 firmware?

Post by Thelo » Fri Oct 27, 2017 2:25 pm

Hello, after I've tried a firmware update (MP201_v2_1_347_Update) on my Moog MP-201 Multi Pedal, is constantly the message
"SEND FW SYSEX CODE ERROR 2 2" to see in the display and since I have none
USB connection to the PC, so I can not restore the old version. How could I
to solve the Problem? Thank you in advance

Post Reply