Search found 121 matches

by Iaamusic
Mon Oct 07, 2019 1:42 pm
Forum: Moog One
Topic: Noise issue, is this normal?
Replies: 35
Views: 4789

Re: Noise issue, is this normal?

What position is your master volume, anything post 1 o’clock tends to exhibit noise
by Iaamusic
Fri Aug 30, 2019 5:57 am
Forum: Moog One
Topic: The One Manual
Replies: 0
Views: 2487

The One Manual

Just received it today from Moog - very nice and well done Dan!
by Iaamusic
Tue Aug 13, 2019 2:47 pm
Forum: Minimoog Forum
Topic: Minimoog Model D vs reissue
Replies: 6
Views: 10426

Re: Minimoog Model D vs reissue

Till, I’d not noticed that, I’m intrigued. Will try.
As for the sound and whether Moog nailed it I think the verdict is yes.

Ian
by Iaamusic
Wed Aug 07, 2019 10:21 am
Forum: Moog One
Topic: Mod wheel bug?
Replies: 4
Views: 2049

Re: Mod wheel bug?

Just tried it - not sure how slow you're going but I went verrrrry slow and it seems OK to me - have you seen if the % actually change whilst you do that on the LHC panel more page?
by Iaamusic
Mon Jul 29, 2019 10:01 am
Forum: Moog One
Topic: Modulating synth VCA
Replies: 7
Views: 5205

Re: Modulating synth VCA

Many thanks for that, will try. I did drop a note to Moog support too.
by Iaamusic
Mon Jul 29, 2019 5:12 am
Forum: Moog One
Topic: Modulating synth VCA
Replies: 7
Views: 5205

Re: Modulating synth VCA

0 volume. I then want to apply 100% positive modulation to fade that synth in.
by Iaamusic
Sat Jul 27, 2019 3:07 pm
Forum: Moog One
Topic: Modulating synth VCA
Replies: 7
Views: 5205

Modulating synth VCA

I was wanting to fade in synth 2 on one of my lead patches with the expression pedal or mod wheel. I hit the mod switch moved the VCA 100% positive but it doesn’t raise the VCA? If I do it negatively it reduces the volume. What am I missing??
by Iaamusic
Mon Jul 15, 2019 4:47 pm
Forum: Minimoog Forum
Topic: Model D
Replies: 2
Views: 2071

Re: Model D

What are you wanting to do? Control pitch of the model d with the theramin?
by Iaamusic
Sat Jul 06, 2019 5:35 am
Forum: Moog One
Topic: Using ONE with external control/DAW sequencer
Replies: 2
Views: 2381

Re: Using ONE with external control/DAW sequencer

I use the One with my DAW - logic - if I set up midi sync in logic to transmit MTC and to send external clock to the One, (via midisport rather than One usb) it works ok. Fair enough the midi filter on the one is a little slow to work on fast tempo changes, but it’s not alone in that respect.

Ian
by Iaamusic
Thu Jul 04, 2019 11:14 am
Forum: Moog One
Topic: Firmware update frozen
Replies: 4
Views: 2315

Re: Firmware update frozen

Phew indeed! Just out of curiosity was your flash drive the one Moog sent, some are noticing the One is a little picky about formatting - just like the Kronos.

Anyway glad you’re there.

Ian
by Iaamusic
Thu Jul 04, 2019 12:38 am
Forum: Moog One
Topic: Firmware update frozen
Replies: 4
Views: 2315

Re: Firmware update frozen

No that’s not normal. If you haven’t, I’d quickly drop a note to Moog. I suspect you may have to restart but if you can get their view first.
by Iaamusic
Wed Jun 26, 2019 2:03 am
Forum: Minimoog Forum
Topic: Model D
Replies: 2
Views: 2071

Re: Model D

Well the reissue model d (and the original) both accept and supply CV and the etherwave plus sends it out, so what were you wanting to do specifically.?

Ian
by Iaamusic
Tue Jun 25, 2019 11:20 am
Forum: Moog One
Topic: Some bugs (sequencer)
Replies: 7
Views: 3272

Re: Some bugs (sequencer)

Just to let everyone know, we're tracing all of your reports and processing them constantly, even if not always taking a part in the actual threads, so please keep on posting. Excellent - we know you're working hard on finalising the feature set and stamping those annoying bugs - its a great instru...
by Iaamusic
Tue Jun 25, 2019 7:31 am
Forum: Moog One
Topic: Some bugs (sequencer)
Replies: 7
Views: 3272

Re: Some bugs (sequencer)

Gil,

Great to see a Moog presence here, very reassuring. Please keep it up!

Ian
by Iaamusic
Thu May 30, 2019 10:23 am
Forum: Moog One
Topic: 1.06 Sequencer Bug.
Replies: 6
Views: 2680

Re: 1.06 Sequencer Bug.

What firmware version are you running?
You're inputting via the keyboard not via MIDI?
and do you get this on a clean init patch with just one synth highlighted?