Search found 10 matches

by Firechild
Wed Apr 17, 2019 5:01 am
Forum: Moog One
Topic: Moog One -Note-on hickups
Replies: 2
Views: 1566

Re: Moog One -Note-on hickups

And here is an audio example. First normal attack and then I have added 25ms delay to the Amp env and the attack is fine. Edit: I could not attach a wav file. So here is a soundcloud link but you really need to DOWNLOAD the file to be able to hear it. https://soundcloud.com/mrfirechild/moog-one-atta...
by Firechild
Wed Apr 17, 2019 4:59 am
Forum: Moog One
Topic: Moog One -Note-on hickups
Replies: 2
Views: 1566

Moog One -Note-on hickups

I posted at Gearslutz as well but I think this is a serious bug that need to be investigated I have issues with percussive sounds. There will be a "hickup" on each note on. I have tried mainly on poly mode. Note-on osc reset is off. If setting the Amp envelope to delay 25ms the attack is f...
by Firechild
Mon May 14, 2012 6:10 am
Forum: Minimoog Forum
Topic: Feature Request !
Replies: 4
Views: 516

Re: Feature Request !

I don´t understand how to use SYNC to be able to use PWM without affecting OSC3 ?
by Firechild
Fri May 11, 2012 2:54 am
Forum: Minimoog Forum
Topic: Feature Request !
Replies: 4
Views: 516

Feature Request !

I want to use the OSC3 more like a 2nd dedicated LFO. So,what´s needed is just two more destinations on both modulation busses. # Pitch for both OSC1 and OSC2 # Wave for both OSC1 and OSC2 With this routing it is possible to use Wave modulation (PWM ) on OSC 1 and OSC 2 and still keep the triangle w...
by Firechild
Fri May 04, 2012 2:00 am
Forum: Minimoog Forum
Topic: post your voyager sounds
Replies: 68
Views: 18249

Re: post your voyager sounds

Here is a song with only 1 Voyager RME but multitracked a lot :D
A little bit of Vangelis and Jean-Michel Jarre touch on the production.

http://www.youtube.com/watch?v=0tWRDytkqMM
Image
Image
by Firechild
Thu Apr 26, 2012 9:16 am
Forum: Minimoog Forum
Topic: Voyager and Pro Tools HD 10 problem !
Replies: 2
Views: 394

Re: Voyager and Pro Tools HD 10 problem !

I solved the problem with MidiPipe. Pro Tools are sending out cc80 and cc81 each time you press PLAY and CC80 is used by the Voyager , changing OSC3 hi / lo mode :D
by Firechild
Wed Apr 25, 2012 4:43 pm
Forum: Minimoog Forum
Topic: more on voyager noises...
Replies: 16
Views: 9664

Re: more on voyager noises...

I have found out that I can Shape the noise with the VCA Envelope...If the SUSTAIN is MAX the noise is there when holding keys and all OSC´s off. When I set the SUSTAIN to MIN and the decay to medium , the noise slowly fades away to complete silence. So what´s wrong or is it just the way it is. I ca...
by Firechild
Tue Apr 24, 2012 4:51 pm
Forum: Minimoog Forum
Topic: more on voyager noises...
Replies: 16
Views: 9664

Re: more on voyager noises...

Then I can rephrase actually. Is it part of the Lintronics sound ? I heard exactly the same noise from a Lintronics Memorymoog so it may have something to do with the Lintronics software ? To hear the noise more specific just set the Envelope Gate to "ON". Now you can hear the static noise...
by Firechild
Mon Apr 23, 2012 4:27 pm
Forum: Minimoog Forum
Topic: Voyager and Pro Tools HD 10 problem !
Replies: 2
Views: 394

Voyager and Pro Tools HD 10 problem !

Everytime I hit PLAY in Pro Tools a MIDI message is going out, it may be a MIDI machine control message or something , but... it is changing OSC3 to LO in my Voyager RME...I can´t get rid of the MIDI out message in Pro Tools and I can´t find a way to filter out MIDI messages in the Voyager. Logic Pr...
by Firechild
Sat Apr 21, 2012 7:58 pm
Forum: Minimoog Forum
Topic: more on voyager noises...
Replies: 16
Views: 9664

Re: more on voyager noises...

Check it... ...Here's something else i noticed about my voyager: When a note is being played i hear a definite hiss/static type noise. Like the kind of noise you get when you sample something like an old record or something off the tv or something. Its in the background as long as the note plays, n...